Nederlands
English
Polski

Nederlandse Visunie

Nederlandse visunie is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van vis en visproducten. Nederlandse Visunie beheert internationaal een aantal in -en verkoopkantoren. De Nederlandse Visunie is o.a. gevestigd in Vietnam, Polen, Turkije, Amerika en Nederland. Daarnaast werken wij nauw samen met een aantal kwekerijen en rederijen. Door internationaal te werken met -en bij de 'bron' zijn wij in staat om producten op de markt te brengen die toonaangevend zijn wat betreft prijs / kwaliteit verhouding.

Visproducten

De Nederlandse Visunie heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van kwalitatief hoogwaardige en duurzame visproducten binnen de volgende productcategorieƫn:

  • Diepvries vis
  • Gerookte vis
  • Gemarineerde en gepaneerde vis
  • Schaal en schelpdieren
  • Voorverpakte verse vis
  • Value added products

Naast een gevarieerd standaard pakket visproducten is de Nederlandse Visunie dagelijks actief met het ontwikkelen en vermarkten van geheel nieuwe producten.

Afzetkanalen

De activiteiten van de Nederlandse Visunie zijn voornamelijk gericht op de marktsegmenten: horeca en grootverbruik, (vis)groothandel en de retail. Voor elk marktsegment zijn wij in staat om onze visproducten in een passende en klantspecifieke verpakking aan te leveren. De verpakking kan tevens voorzien worden van een private label, daarnaast leveren wij onze producten onder ons eigen label 'Dutch Delicious'.

Logistiek

De Nederlandse Visunie werkt o.a. samen met de firma
Thermotraffic Holland B.V. / Abel Tasmanstraat 1 / NL-3165 AM Rotterdam

Download hier de leveringsvoorwaarden

Thermotraffic Holland B.V.
Biltmore