Visie

de Nederlandse Visunie produceert en vermarkt voornamelijk diepvriesproducten.

Voedselverspilling is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Onderzoek wijst uit dat 47% minder voedsel wordt verspild in een huishouden als er bevroren voeding wordt gebruikt in plaats van andere voeding. Omdat wij ook onze verantwoordelijkheid willen nemen hebben we bewust de keuze gemaakt om onze activiteiten hoofdzakelijk te richten op ingevroren voeding.

Onze visie is dat diepvriesproducten ten opzichte van vers zeer veel voordelen bieden waarover onbewust niet altijd bij stil gestaan wordt.

  • Er zijn minder tot geen conserveermiddelen nodig.
  • Door het snelle invriezen blijven voedingswaardes maximaal behouden.
  • Producten zijn veel langer houdbaar ten opzichte van vers.
  • Producten kunnen langer op voorraad blijven (minder afschrijving).
  • Bevroren producten zijn goed voor de voedselveiligheid.
  • Makkelijk voor de eindgebruiker (men gebruikt alleen wat nodig is)
  • Voedselverspilling wordt hierdoor aanzienlijk minder.